Barn og unge

Er du i tvil om krisesenteret er noe for deg/dere og din mamma/pappa? - Kontakt oss for mer informasjon.

Noen ganger kan følelser som utrygghet og skyld overta hverdagen til mange av dere barn og unge, dette er dere ikke alene om å kjenne på. Slike følelser er vonde, og det sliter dere ut. Barn og unge er aldri skyld i at mamma og pappa krangler. Det er heller ikke barnas oppgave å passe på mamma eller pappa når de er redd. Mamma og pappa trenger voksne som kan ta vare på og snakke med dem.

Barnas jobb skal være enkel, barn skal kun være barn. De skal tenke på seg selv og skole, på venner, kjærester og ha masse lek og fritid.

Kjenner du deg litt igjen av det som er skrevet her er det veldig viktig å ta kontakt med en annen voksen. Denne hemmeligheten er for stor til at barn skal holde på den alene. 

Du kan kontakte krisesenteret og fortelle oss hvordan du har det, slik at du kan få det bedre. På senteret hos oss har det bodd og bor det kanskje barn som har hatt det akkurat slik som du har det nå.

En kortfilm om hvordan det kan være å bo på krisesenter. I filmen møter vi barn som har søkt tilflukt på krisesenteret i Salten, Nordland, etter å ha rømt fra vold og utrygghet. Produsert av Mikrofilm AS ved Lise Fearnley, regissør Robin Jensen.

 

 

Vår lekekrok.

Put alternative text here : no